crew-stef-new-new

Stef

Na het afronden van mijn kunstopleiding ben ik gaan werken als illustrator en vormgever. De tattoo kunst heeft mij naast mijn werk als tekenaar altijd weten te fasineren en als een rode draad door mijn werk gelopen. Als tattoo artist beschrijf ik mijzelf het liefst als allround, dit komt mede door mijn “old-school” opleiding tot tattoo artist in Antwerpen. “vroeger” werd er nog verwacht van je dat je thuis was in alle stijlen. Vandaag de dag zie je steeds meer dat artisten zich beperken tot één stijl waardoor je eigen idee vaak beperkt wordt. Voor mij begint een opdracht niet bij het zetten van een tattoo maar bij de wens van mijn klant. Precies dat eerst op papier krijgen wat bij iemand leeft is voor mij de basis voor elke tattoo.

Check my latest work on Facebook. Click here

crew-tom-new-new333

Tom

Na het afronden van mijn studie aan het Sint Lucas (kunst-opleiding) ben ik gaan werken als designer in de reclame wereld. Hiernaast ben in de leer gegaan om tattoo-artist te worden. Tijdens mijn opleiding tot tattoo-artist ging mijn voorkeur al snel uit naar traditional tattoos maar voor andere stijlen sta ik natuurlijk ook open! Ik bespreek graag met je naar wat voor tattoo idee je opzoek bent!

Check my latest work on Instagram. Click here

Nova

Sinds kort is Nova ons team komen versterken. Botanical en fine line tattoos zijn haar passie. Ben jij op zoek naar bijvoorbeeld een fine line floral tattoo bekijk dan Nova’s flash collectie of neem gerust contact met ons op. Natuurlijk kan ook altijd jouw eigen idee in deze stijl uitgewerkt worden.

Chris

Na jaren bezig te zijn met tekenen en de graffiti kunst heb ik de stap gemaakt naar tatoeëren. Mijn favoriete stijl is new school tattoos, ontwikkeld vanuit mijn graffiti verleden. Ik vind het altijd een uitdaging om de wensen van de klant zo goed mogelijk in deze kleurrijke stijl vertalen.


%d bloggers liken dit: