crew-stef-new-new

Stef

Na het afronden van mijn kunstopleiding ben ik gaan werken als illustrator en vormgever. De tattoo kunst heeft mij naast mijn werk als tekenaar altijd weten te fasineren en als een rode draad door mijn werk gelopen. Als tattoo artist beschrijf ik mijzelf het liefst als allround, dit komt mede door mijn “old-school” opleiding tot tattoo artist in Antwerpen. “vroeger” werd er nog verwacht van je dat je thuis was in alle stijlen. Vandaag de dag zie je steeds meer dat artisten zich beperken tot één stijl waardoor je eigen idee vaak beperkt wordt. Voor mij begint een opdracht niet bij het zetten van een tattoo maar bij de wens van mijn klant. Precies dat eerst op papier krijgen wat bij iemand leeft is voor mij de basis voor elke tattoo.

Check my latest work on Facebook. Click here

crew-tom-new-new333

Tom

Na het afronden van mijn studie aan het Sint Lucas (kunst-opleiding) ben ik gaan werken als designer in de reclame wereld. Hiernaast ben in de leer gegaan om tattoo-artist te worden. Tijdens mijn opleiding tot tattoo-artist ging mijn voorkeur al snel uit naar traditional tattoos maar voor andere stijlen sta ik natuurlijk ook open! Ik bespreek graag met je naar wat voor tattoo idee je opzoek bent!

Check my latest work on Instagram. Click here

Christiaan

Tattoo artist in opleiding. Na jaren bezig te zijn met tekenen en de graffiti kunst is mijn wens om te leren tatoeëren eindelijk in vervulling gegaan. Ik ontwerp erg graag in allerlei stijlen en vind het altijd een uitdaging om de wensen van de klant zo goed mogelijk in een tattoo te vertalen.
%d bloggers liken dit: