Tatoeëren is een creatief proces, geen productiewerk. We zetten dezelfde tatoeage geen twee keer. Liever maken we voor iedereen iets unieks: dat houdt niet alleen ons werk leuk, het maakt jouw tatoeage ook persoonlijker. Bij ons is de keuze dan ook niet beperkt tot de plaatjes aan de muur. Het is prima wanneer je binnen komt met precies de afbeelding die je getatoeëerd wilt hebben, maar kom ook gerust eens langs om ideeën op te doen of aan ons voor te leggen. We werken volgens het principe dat geen enkel idee te gek is en dat domme vragen niet bestaan. Ook kun je bij ons op je gemak bladeren in tal van fotoboeken, tijdschriften en fotomappen met voorbeelden van ons werk. Dan kun je meteen met eigen ogen zien wie wij zijn en hoe we werken.

Om een afspraak te maken, kom je even langs in onze tattoo shop (in het centrum van Eindhoven). Heb je ons je wensen duidelijk gemaakt dan kunnen wij een prijsopgave doen. Daarna kunnen wij een ontwerp gaan maken en een teken- / tattoo-afspraak inplannen. Hiervoor vragen wij een minimale aanbetaling van 50 euro, welke later in mindering wordt gebracht op totaal bedrag.

Veiligheid en hygiëne staan voorop. Wij werken volgens de wettelijke GGD richtlijnen. Op de site van de landelijke GGD staat Eyecatcher Tattoos dan ook geregistreerd en zijn wij voorzien van GGD vergunning nummer http://www.veiligtatoeerenenpiercen.nl

Wij werken uitsluitend met goedgekeurde steriele wegwerpmaterialen en overleggen je altijd de materialen die we gaan gebruiken voor het plaatsen van je tattoo. Daarna zullen deze materialen in jouw bijzijn worden ontdaan van hun steriele verpakking. Zo heb je vooraf de zekerheid dat deze materialen alleen voor jou worden gebruikt. Na het plaatsen van je tatoeage krijg je uitleg over de nazorg ervan. Na het zetten van je tattoo kun je bij ons altijd de nazorg producten verkrijgen. Wij zijn official dealer van Carl & Johan tattoo after care products.

eerste sessie na onze shop verbouwing
dag 1 in ons nieuwe interieur
3-vulling-about-us-shop
uit de oude doos, het begin………ons oude interieur
vulling-about-us-shop
2-vulling-about-us-shop
4-vulling-about-us-shop
impressie-gift-vouchers

Gift Vouchers zijn verkrijgbaar in de shop of bestel een Gift Voucher via email. Stuur een email via de contact page met de vraag Gift Voucher en wij nemen contact met je op hoe te bestellen.

%d bloggers liken dit: